Spring indhold over

Om Kure Search

Kure Search blev grundlagt i 2015 af Mark Kure Hansen, fordi han som IT-headhunter, opdagede et behov i markedet for en mere data-dreven tilgang til rekruttering samt brugen af tekniske test og cases for at vurdere kandidaterne på et dybere fagligt niveau.

Vi er eksperter i at rekruttere erfarne IT-ledere og specialister

Vi kommer typisk ind i billedet, når vores kunder har erfaret, at det kan være vanskeligt og tidskrævende at finde de ønskede profiler eller helt har givet op. Gennem mange års erfaring og dedikation har vi opbygget en dybdegående viden om it-markedet og en omfattende international database af kvalificerede kandidater. Alle konsulenter i Kure Search har +5 års erfaring med IT-rekruttering og flere har selv en baggrund fra IT-branchen.

Vores tilgang er baseret på data, indsigt og netværk

Vores netværk består af de bedste internationale kandidater inden for hver deres felt som sjældent er aktive jobsøgende. Gennem en åben og neutral dialog med os kender vi kandidaternes styrker, udviklingsområder og ønsker for fremtiden. Vi bruger aktivt denne viden til at kontakte netværket med relevante jobmuligheder.

Hvis kandidaterne ikke selv er interesserede hjælper de os ofte med at pege på andre dygtige kandidater. Gennem indledende møder og interviews med kundens ledere, medarbejdere og HR kan vi give et langt mere grundigt indblik i virksomheden, kulturen, afdelingen og rollen end ved en traditionel opslået stillingsprofil.

Grundig evaluering

Vores brug af tekniske test, cases og personprofil giver os mulighed for at vurdere kandidaternes faglige og personlige kompetencer på en objektiv måde.

Personlig relation

Vi er en boutique search virksomhed, hvor du får professionel og høj faglighed, personlig relation, stærkt commitment og den samme kontaktperson hele processen igennem.

Vores ydelser

Udover direct search yder vi professionel rådgivning og support til vores kunder på konsulentbasis og gennem interim Talent Acquisition Partner service.

Målsætning

Kure Searchs målsætning er at forstå kundernes unikke behov og virksomhedskultur og kandidaternes ønsker, samt opbygge langvarige partnerskaber. Vores mål er at sikre, at vores kunder får det bedste kandidatmatch ombord, som gør en afgørende forskel for virksomheden og samtidig giver kandidaterne nye spændende udfordringer. Vi lægger vægt på ærlighed og professionalisme over for vores kunder og kandidater.

Bæredygtighed

Kure Search har et ambitiøst mål om at blive så bæredygtige som mulige. Dette gør vi eksempelvis i form af vores transport til og fra arbejde, og til kunder er så CO2-venlig som muligt. 80-100% af pendling til og fra arbejde foregår i dag i Kure Search via gang/cykling eller offentlig transport. 60% af kundemøderne foregår pt. via elcykel, 35% via el-bil og kun 5% via biler drevet af fossile brændstoffer.

Vores team

Mark Kure Hansen

Mark Kure Hansen

CEO & Senior Consultant

mark@kuresearch.com

+45 2674 5252

LinkedIn

Jesper Weyen

Jesper Weyen

Senior Consultant

jesper@kuresearch.com

+45 2075 2345

LinkedIn

Mads Nybro Kure

Mads Nybro Kure

Research Consultant

mads@kuresearch.com

LinkedIn

Daniel C. Dul

Daniel C. Dul

Country Manager Poland & Senior Consultant

daniel@kuresearch.com

+48 571 203 105

LinkedIn

Weronika Podgrudna

Weronika Podgrudna

Consultant

weronika@kuresearch.com

+45 2829 5252

LinkedIn

Det siger vores kunder

Tusinde tak Mark for din professionelle tilgang til rekruttering. Du skaber tryghed om processen for mig som kunde, giver det rigtige modspil og rigtig vigtigt er du også professionel overfor kandidaterne.

Karina Stoltze
HR Manager, Karnov Group

Vi er meget tilfredse med at bruge Kure Search og har valgt at lade dem stå for vores rekruttering af nye medarbejdere. Det betyder, at vi kan koncentrere os om vores kerneforretning og samtidig sikre, at nye medarbejdere matcher vores faglighed og kultur.

Lennarth Høiberg
CEO, Enlight

Jeg sætter pris på gennemsigtigheden og ærligheden under processerne. For nylig har jeg brugt Kure Search til at finde en ny Chief Data Officer til vores virksomhed, og det lykkedes dem at bringe et godt kandidatfelt på kort tid, som medførte en ansættelse. Jeg anbefale til hver en tid glædeligt Kure Search.

Rasmus Lundgaard Pedersen
CIO, Danske Commodities

Jeg havde en meget positiv oplevelse med Mark og Kure Search. Mark er behagelig og professionel i sin tilgang og dygtig til at forstå min motivation og hvad jeg søgte. Dette mundede ud i en super spændende ansættelse.

Simon Eikeland Timmermann
Senior Architect, Consultancy company

Processen var professionel, hurtig og med relevante kandidater på trods af den vanskelige geografiske placering og de blandede tekniske og ledelsesmæssige krav, vi stillede. Den ansatte har vist sig at være effektiv fra dag ét og udviste så fremragende resultater at vi tilbød ham endnu større ledelsesansvar kun 2 måneder efter han var startet.

Vilmos Beskid
CTA, OnRobot

Fra det øjeblik, jeg kom i forbindelse med Kure Search, var jeg imponeret over deres dybe forståelse af IT-branchen og deres evne til at identificere det perfekte match mellem mig som kandidat og organisationer.

Umid Akhmedow
Chief Data Officer & Director of Data Engineering & Architecture

Det er ikke første gang, jeg er blevet headhuntet, men jeg må indrømme, at jeg er fuldstændig imponeret over jeres tilgang (det er bestemt ikke givet på dette lidt brogede headhunter-marked)

Maite
Candidate

Bliv en del af Kure Search

Vi har ingen åbne stillinger, men er altid interesseret i at høre fra dig hvis du har lyst til at være researcher eller konsulent hos os.

Vi kan tilbyde:

  • Centralt kontor langs Københavns havnefront
  • Tæt på offentlig transport
  • Vælg selv antal arbejdstimer og ugers ferie
  • God frokostordning med hyggelig gårdhave
  • Spændende kunder og høj læringskurve
  • Internationale kollegaer
  • Årlige rejser med workshops og socialt fællesskab
  • Tilskud til fitness abonnement

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.