Spring indhold over

Om Kure Search

Kure Search er en headhuntervirksomhed, hvor dyb indsigt i IT-rekruttering fusionerer med moderne og innovative rekrutteringsmetoder. Vores mission er at forbinde top IT-talenter med førende virksomheder, gennem en unik kombination af data-drevet analyse, et unikt netværk og psykologisk indsigt.

Vores vision

Kure Search blev etableret i 2015 af Mark Kure Hansen, der så et presserende behov for forandring i rekrutteringsbranchen.

Vores vision er at revolutionere måden, hvorpå virksomheder tiltrækker og ansætter IT-talenter, ved at anvende en mere avanceret teknologisk og global data-drevet tilgang til rekruttering, samtidig med at vi bibeholder det stærke menneskelige touch. Desuden at kunden kun får fagligt valideret kandidater præsenteret, så kunden ikke selv skal bruge tid på dette, som det ofte er tilfælde mange steder.

”Branchen var teknologisk meget gammeldags og relationerne og viden om kandidater var forbundet til den individuelle headhunter-konsulent. Desuden var det oftest kundens ansvar at få valideret kandidatens tekniske kompetencer i form af cases osv. Sidst, men ikke mindst var kandidatfeltet primært reduceret til Danmark.”

Mark Kure Hansen
CEO & Senior Consultant, Kure Search

Hvorfor vi startede

Mark oplevede førstehånds de udfordringer, virksomheder står overfor, når de søger specifikke IT- profiler. Dette ledte til grundlæggelsen af Kure Search, med målet om at tilbyde en mere personlig, effektiv og dybdegående løsning.

Hvad vi står for

Vores kerneværdier omfatter professionalisme, integritet, innovation, og engagement i bæredygtighed. Vi tror på at skabe langvarige relationer baseret på tillid og gennemsigtighed.

”Der er simpelthen for få IT-kandidater i Danmark og de
dygtige kandidater er vant til at få tilbudt job gennem deres netværk eller seriøse headhuntere. Det betyder, at virksomhederne kæmper om de samme få kandidater og ofte må gå på kompromis med hvad der kommer ind i ”nettet”. Mange IT- kandidater er ikke aktivt jobsøgende, men det er min erfaring at en stor procentdel af dem er åbne for dialog, hvis de personligt bliver præsenteret for den rette mulighed.”

Mark Kure Hansen
CEO & Senior Consultant, Kure Search

Hvad vi tilbyder

Vi arbejder kvalitetsbevidst og altid med det mål at vores kunder ønsker at benytte os igen – og det gør mere end 80%! Det er vi stolte af, og ved det forpligter.

Vi ønsker at være en dedikeret partner i jeres søgen efter de rette IT-talenter – en partner som I kan stole på, er professionel, og som altid agerer på en respektfuld måde, når vi henvender os til potentielle kandidater.

Vi har mere end 9000+ IT-kandidater fra ind- og udland i vores database, som vi altid kan åbne en dialog med om lige netop jeres behov og udfordringer.

Sådan gør vi

Vi følger en stringent og gennemprøvet proces, når vi søger efter jeres nye IT-leder eller IT-specialist.

Specialiseret rekruttering

Ved at kombinere avanceret dataanalyse med vores omfattende netværk af IT-specialister og ledere, identificerer og rekrutterer vi de kandidater, der bedst matcher jeres unikke behov.

Teknisk evaluering

Vi anvender tekniske tests og cases for nøje at vurdere kandidaters faglige kompetencer, sikrer de højeste standarder og skaber grundlag for succesfulde ansættelser.

Bæredygtige løsninger

Vores dedikation til bæredygtighed afspejles i alle aspekter af vores arbejde, fra den måde vi transporterer os på, til de langsigtede partnerskaber vi bygger.

Succeshistorier

Hver kunde og kandidat er en unik historie om succes og vækst. Her er et par eksempler:

Kundecases

Fra små startups til store multinationale virksomheder, vores tilgang har hjulpet utallige virksomheder med at finde og ansætte de rette IT-talenter.

Kandidatanbefalinger

Talenter, vi har hjulpet med at skifte karriereveje, deler deres oplevelser og hvordan Kure Search har understøttet deres faglige udvikling.

Tusinde tak Mark for din professionelle tilgang til rekruttering. Du skaber tryghed om processen for mig som kunde, giver det rigtige modspil og rigtig vigtigt er du også professionel overfor kandidaterne.

Karina Stoltze
HR Manager, Karnov Group

Vi er meget tilfredse med at bruge Kure Search og har valgt at lade dem stå for vores rekruttering af nye medarbejdere. Det betyder, at vi kan koncentrere os om vores kerneforretning og samtidig sikre, at nye medarbejdere matcher vores faglighed og kultur.

Læs casen

Lennarth Høiberg
CEO, Enlight

Jeg sætter pris på gennemsigtigheden og ærligheden under processerne. For nylig har jeg brugt Kure Search til at finde en ny Chief Data Officer til vores virksomhed, og det lykkedes dem at bringe et godt kandidatfelt på kort tid, som medførte en ansættelse. Jeg anbefale til hver en tid glædeligt Kure Search.

Læs casen

Rasmus Lundgaard Pedersen
CIO, Danske Commodities

Jeg havde en meget positiv oplevelse med Mark og Kure Search. Mark er behagelig og professionel i sin tilgang og dygtig til at forstå min motivation og hvad jeg søgte. Dette mundede ud i en super spændende ansættelse.

Simon Eikeland Timmermann
Senior Architect, Consultancy company

Processen var professionel, hurtig og med relevante kandidater på trods af den vanskelige geografiske placering og de blandede tekniske og ledelsesmæssige krav, vi stillede. Den ansatte har vist sig at være effektiv fra dag ét og udviste så fremragende resultater at vi tilbød ham endnu større ledelsesansvar kun 2 måneder efter han var startet.

Vilmos Beskid
CTA, OnRobot

Fra det øjeblik, jeg kom i forbindelse med Kure Search, var jeg imponeret over deres dybe forståelse af IT-branchen og deres evne til at identificere det perfekte match mellem mig som kandidat og organisationer.

Umid Akhmedow
Chief Data Officer & Director of Data Engineering & Architecture

Det er ikke første gang, jeg er blevet headhuntet, men jeg må indrømme, at jeg er fuldstændig imponeret over jeres tilgang (det er bestemt ikke givet på dette lidt brogede headhunter-marked)

Maite
Candidate

Mød teamet

Bag Kure Search står et team af passionerede eksperter, alle dedikerede til at gøre en forskel i IT- rekrutteringsverdenen.

Vores eksperter

Fra vores grundlægger, Mark, til hver enkelt konsulent, deler vi alle en passion for teknologi og talentudvikling. Vores team består af folk med både dybt branchekendskab og egne erfaringer fra IT- verdenen.

Kulturen hos Kure Search

Vi værdsætter et åbent, inkluderende arbejdsmiljø, hvor innovation trives. Teamet nyder regelmæssige sociale arrangementer, faglige workshops og er altid på udkig efter nye måder at forbedre både sig selv og de services, vi tilbyder.

Mark Kure Hansen

Mark Kure Hansen

CEO & Senior Consultant

mark@kuresearch.com

+45 2674 5252

LinkedIn

Jesper Weyen

Jesper Weyen

Senior Consultant

jesper@kuresearch.com

+45 2075 2345

LinkedIn

Mads Nybro Kure

Mads Nybro Kure

Research Consultant

mads@kuresearch.com

LinkedIn

Daniel C. Dul

Daniel C. Dul

Country Manager Poland & Senior Consultant

daniel@kuresearch.com

+48 571 203 105

LinkedIn

Weronika Podgrudna

Weronika Podgrudna

Consultant

weronika@kuresearch.com

+45 2829 5252

LinkedIn

Kom med ombord

Er du interesseret i at blive en del af vores team, eller ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed? Vi vil gerne høre fra dig.

Aktuelle muligheder

Selvom vi ikke har specifikke stillinger åbne, er vi altid på udkig efter talentfulde individer. Kontakt os for at diskutere potentielle muligheder.

Vi kan tilbyde

Spændende kunder, projekter og høj læringskurve, internationale kollegaer og et engageret team, der støtter din professionelle vækst.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan arbejde sammen for at opnå jeres IT- rekrutteringsmål.