Spring indhold over

Case: Enlight

Full-Stack Developer

Enlight er et mindre software- og konsulenthus på pt. 8 medarbejdere som er specialiseret i pharma industrien. CEO, Lennarth Høiberg er bevidst om hvad hans tid er værd og hvor han bidrager med mest værdi. Derfor har han siden 2016 valgt at bruge Kure Search til at headhunte softwareudviklere til hans team.

Ønsket fra Enlight var at få præsenteret et kvalificeret felt af kandidater, der kan agere i en bred rolle som udvikler, arkitekt og konsulent.

Udfordringen i opgaven var, at disse kandidater er meget efterspurgte og Enlight er på grund af størrelsen relativt ukendt i markedet. Endvidere kan det være vanskeligere at tiltrække kandidater til mindre ejerledet virksomheder på grund af få kollegaer og utryghed om økonomisk fundament. Hver enkelt kandidat skulle derfor overbevises om hvorfor netop denne stilling og Enlight er så spændende, at den er værd at opsige sit nuværende gode job for.

Det lykkedes at præsentere et bredt kandidatfelt, hvoraf der efterfølgende blev ansat den bedst egnede kandidat. Kandidaten som blev ansat denne gang kom fra Microsoft og havde nok aldrig selv overvejet Enlight. Under vores dialog og præsentation af Enlight blev han opmærksom på alle de spændende muligheder, der ligger i jobbet og virksomheden.

Headhuntere kan være virksomhedens forlængede arm og få kandidater i tale, som virksomheden ofte ikke selv kan. Dygtige headhuntere forstå kandidaternes motivation og ønsker og er eksperter i at formidle mulighederne hos kunderne. Kandidaterne er ofte åbne for dialog fordi headhunteren i modsætning til virksomheden er en neutral part, som kandidaterne gerne vil bygge relation med på længere sigt.

Herunder kan I læse den ansættende leder, CEO Lennarth Høibergs reference om os.

Vi er meget tilfredse med at bruge Kure Search og har valgt at lade dem stå for vores rekruttering af nye medarbejdere. Det betyder, at vi kan koncentrere os om vores kerneforretning og samtidig sikre, at nye medarbejdere matcher vores faglighed og kultur. Tidligere havde vi et samarbejde med en anden headhunter, men var ikke tilfredse med kvaliteten af ​​kandidater. Samarbejdet med Kure Search har resulteret i en fordobling af udviklingsteamet, hvilket bekræfter vores tilfredshed med deres arbejde og stabile levering.

Lennath Høiberg
CEO, Enlight

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.