Spring indhold over

Konsulentrådgivning

Vi rådgiver virksomheder på timebasis indenfor en bred vifte af HR-relaterede emner

Skræddersyede rådgivningstjenester

Vi mener, at det at tiltrække, udvikle og fastholde de rigtige talenter er afgørende for virksomheders succes. Derfor tilbyder vi skræddersyede rådgivningstjenester, der er tilpasset til vores kunders unikke behov og udfordringer. Vores team af erfarne konsulenter er dedikeret til at hjælpe jer med at styrke jeres HR-indsats og opnå en mere effektiv og succesfuld arbejdsstyrke.

Rekrutteringsproces

Vi hjælper eksempelvis kunder med at udvikle strategier og metoder, der sikrer en effektiv og målrettet rekrutteringsproces, lige fra udarbejdelse af jobbeskrivelser og annoncering til screening af ansøgere og gennemførelse af interviews.

Employer branding

Inden for employer branding hjælper vi virksomheder med at identificere og opbygge et stærkt omdømme som attraktiv arbejdsgiver. Vi hjælper med at identificere virksomhedens unikke værdier og budskaber og skaber strategier til at kommunikere disse til målgruppen for at tiltrække topkvalificerede kandidater.

Lønbenchmarking

Vi tilbyder også lønbenchmarking-tjenester, hvor vi sammenligner virksomhedens lønniveau og goder med markedet i branchen for at sikre, at I tilbyder konkurrencedygtige vilkår til jeres medarbejdere.

Fastholdelse og diversitet

Vores konsulentrådgivning dækker også vigtige områder som medarbejdertrivsel, fastholdelse og diversitet. Vi hjælper med at identificere og implementere initiativer, der øger medarbejdernes trivsel og engagement, udvikler strategier til at fastholde nøglemedarbejdere og fremmer mangfoldighed og inklusion i organisationen.

Case

4 ud af 5 kunder fortsætter med at bruge Kure Search

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.