Spring indhold over

Case: Teknologivirksomhed (Anonym case)

Rådgivning og benchmarking af lønniveau

En kunde havde udfordringer med at IT-medarbejdere sagde op og meddelte at de fik langt bedre løn det nye sted. Den pågældende kunde fik i forvejen løndata fra et af de større globale markedsindsigt bureauer.

Ønsket fra kunden var at få mere præcis opdateret information om lønniveauer fra Kure Search, der dagligt taler med tilsvarende kandidater og gemmer data.

Udfordringen i opgaven var, at markedet og lønnen på grund af inflation og efterspørgsel forandrer sig meget på få måneder. Kure Search måtte derfor tage fat i en række kandidater, som matchede kriterierne og få verificeret og opdateret lønniveauerne.

Resultatet blev en oversigt med anbefalede lønniveau for alle stillingerne i IT-organisationen med udgangspunkt i antal års erfaring og andre forhold. Det viste sig at 80% af stillingerne lå korrekt i forhold til markedet.

Kure Search’s konsulentservice tilbyder lønbenchmarking, hvor vi sammenligner virksomhedens lønniveau og goder med markedet i branchen for at sikre, at I tilbyder konkurrencedygtige vilkår til jeres medarbejdere.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.