Spring indhold over

Case: Bavarian Nordic

Senior Application Specialist

Bavarian Nordic vidste at Senior Application Specialister med erfaring fra pharma er eftertragtet i branchen og da ansættelse af en sådan profil hastede kontaktede de Kure Search, som har et stort relevant netværk.

Ønsket fra Bavarian Nordic var at få præsenteret et kvalificeret felt af kandidater så hurtigt som muligt.

Udfordringen i opgaven var, at der er få kandidater i markedet som opfylder de faglige/personlige krav kombineret med pharma-erfaring, samt at disse kandidater er meget efterspurgte. Der skulle derfor fortælles en historie om hvorfor netop denne stilling og Bavarian Nordic er spændende og adskiller sig fra de andre pharma virksomheder.

Det lykkedes allerede at præsentere relevante kandidater 2,5 uger efter stillingsprofilen var godkendt og én af de præsenterede kandidater blev ansat kun 4,5 uger efter at stillingsprofilen var blevet godkendt. Kandidaten der fik jobbet havde erfaring med de rette systemer fra pharma, men fra en mere marketing og forretningsmæssig vinkel end flere af de andre kandidater i feltet.

Ofte kan brugen af headhunter få kandidater i spil, som ikke læser jobannoncer, samt hurtigt få præsenteret et bredere felt af kandidater end virksomheden selv er i stand til. Headhuntere har desuden mulighed for at prikke til kandidater i konkurrerende virksomheder og få en neutral dialog, hvilket kan være vanskeligere for intern TA/HR i virksomhederne.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.