Spring indhold over

Case: Lundbeck

Senior Infrastructure Architect

Lundbeck havde erfaring med at Senior Infrastructure Architecter med pharma erfaring er eftertragtet i branchen, hvorfor de kontaktede Kure Search, som er preferred partner med Lundbeck siden 2015 og har et stort relevant netværk.

Ønsket fra Lundbeck var at få præsenteret et kvalificeret felt af kandidater med pharma erfaring, der havde erfaring med cloud og lede eksterne leverandører.

Udfordringen i opgaven var, at der er få kandidater i markedet som opfylder de faglige/personlige krav kombineret med pharma-erfaring, samt at disse kandidater er meget efterspurgte. Der skulle derfor fortælles en historie til hver enkelt kandidat om hvorfor netop denne stilling og Lundbeck er spændende og adskiller sig fra de andre pharma virksomheder.

Det lykkedes at præsentere et så stærkt kandidatfelt at Lundbeck valgte at ansætte 2 af de præsenterede kandidater. De to kandidater havde forskellige styrker teknisk og erfaringsmæssigt som Lundbeck kunne bruge.

Seriøse og erfarne headhuntere kan få kandidater i spil, som er i gode jobs i dag, ikke læser jobannoncer, samt medføre præsentation af et stærkere og bredere felt af kandidater end virksomheden selv er i stand til. Nogle gange står kunden i den positive situation, at de vælger at ansætte 2 kandidater selv om de oprindeligt kun havde startet en search efter én.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.