Spring indhold over

Case: Copenhagen Airports

Security IT Solution Architect

Copenhagen Airport har sat historisk rekord i nyansættelser efter corona. Nogle stillinger er dog vanskeligere at besætte og tager længere tid. Et eksempel på sådan en stilling er arkitekter inden for sikkerhed, hvorfor CPH kontaktede Kure Search, som har et stort relevant netværk og tiden til at løse opgaven.

Ønsket fra Copenhagen Airport var at få præsenteret et kvalificeret felt af kandidater, der matchede deres lønbudget.

Udfordringen i opgaven var, at der er få kandidater i markedet og disse kandidater er meget efterspurgte. Dertil har lufthavnsbranchens renomé været påvirket af stor usikkerhed med de mange afskedigelser under corona. Der skulle derfor fortælles en historie til hver enkelt kandidat om hvorfor netop denne stilling og CPH er så spændende, at den er værd at opsige sit nuværende job for.

Det lykkedes at præsentere et stærkt kandidatfelt, hvoraf der efterfølgende blev ansat en kandidat.

Headhuntere kan være virksomhedens forlængede arm, der eksempelvis i spidsbelastninger hjælper HR med at for få kandidater i tale, som er i et godt job i forvejen, ikke læser jobannoncer og måske slet ikke havde overvejet et jobskifte inden de blev kontaktet. Kandidater er ofte åbne for en uforpligtende dialog med seriøse headhuntere, da de det kan gavne karrieremulighederne at netværke på den lange bane uanset om timingen ikke er den rette for et jobskifte på den korte bane.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.