Spring indhold over

Case: ECCO

Director of digital development

ECCO har fart på den digitale udvikling som globalt selskab med aktiviteter i mere end 80 lande og med +24.000 medarbejdere. Kure Search blev udvalgt til at headhunte og hjælpe med at placere en håndfuld nyoprettede lederstillinger rapporterende til CIO’en. Flere af stillingerne skulle besættes i nyt Tech house hub i København, hvor ECCO ikke havde så stort netværk.

Ønsket fra ECCO i forhold til stillingen som Director of Digital Development var at få præsenteret et kvalificeret felt af kandidater, der selv havde en stærk teknisk baggrund kombineret med ledelseserfaring fra større internationale virksomheder og digitaliseringsprojekter.

Udfordringen i opgaven var, at ECCO ikke er kendt for digitale udviklingsprojekter, samt at hovedkontoret er i Bredebro, Sønderjylland. Visionerne og den spændende digitale rejse ECCO er på, herunder det nyoprettede Tech house hub i København skulle derfor “sælges” ind til hver enkelt kandidat vi kom i dialog med.

Det lykkedes at præsentere et stærkt kandidatfelt og kandidaten som blev ansat gjorde det så godt, at han kort tid efter blev forfremmet med større ansvar som Global Director of Digital Development and Commerce.

Ofte kan brugen af headhunter få kandidater i spil, som ikke læser jobannoncer, samt medføre præsentation af et stærkere og bredere felt af kandidater end virksomheden selv er i stand til.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at rekruttere IT-ledere og IT-specialister.